آشنایی با بسته بندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار – ایران صنعت

با این همه، میزان نیاز روزافزون به پلاستیک باعث شده تا این صنعت هم در گستردگی و تنوع به پای بخش کارتن برسد. در اتحادیه اروپا ، محصولاتی با منشأ حیوانات که برای انسانها مورد مصرف قرار می گیرند ، به دلیل ایمنی مواد غذایی و دلایل بیمه کیفیت ، باید دارای شناسه استاندارد و بیضی شکل EC باشند. برخی از محصولات آب نبات و آجیل نیاز به استفاده از ماشین آلات VFFS یا HFFS برای بسته بندی با کیفیت بالا دارند. طراحی بسته بندی با شناسایی کلیه الزامات شروع می شود: طراحی ساختاری ، بازاریابی ، ماندگاری ، تضمین کیفیت ، لجستیک ، قانونی ، نظارتی ، طراحی گرافیک ، استفاده نهایی ، محیطی و غیره. بسته بندی های “کاهش یافته” نیز به حداقل رساندن هزینه کمک می کند. فعالیت شما تا چه اندازه می تواند به تولید ملی و افزایش صادرات کشورمان کمک کند ؟ به طور کلی در ۵۰ سال اخیر، خشکبار همواره یکی از سه کالای صادراتی کشورمان و در زمره صادرات غیرنفتی بوده است.

کشورمان همواره در تلاش است تا تفاوت بسیار و فاحش بین میزان واردات و صادرات خود را کم کند و تولیدات خود را به منظور رفع نیازهای داخلی و فروش در بازارهای خارجی، افزایش دهد. ورقه های حساس به میکروویو که بای افزایش سطح برخی از مواد غذ ایی مانند ورق های سیب زمینی ، انواع نان ها وذرت باد کرده در محیط های گرم مورد اسفاده قرار می گیرند. اکنون محصولات غذایی طیف گسترده ای از گزینه های سالم یا پایدار مانند ارگانیک ، گیاهخواران، وگان یا با مواد اولیه جایگزین، مانند منابع پروتئینی که شامل موادی مانند کنف یا بادام هستند ، ساخته می شوند. مهندسان بسته بندی باید تأیید کنند که بسته تکمیل شده محصول را برای ماندگاری در نظر گرفته شده با استفاده عادی حفظ می کند. این دسته بندی های گسترده می توانند تا حدودی دلخواه باشند. به این دسته از پلی مر ها ،پلی مر مرکب می گویند .

در این دسته از واردکنندگان امکان انحراف از مسیر اصلی یعنی تولید داخلی وجود داشته و در صورتی که قدرت کنترل بازار مصرف را نداشته باشند بازار را به نفع کالای وارداتی از دست خواهند داد. این سه فناوری اصلی برای فعال کردن کارکردهای تجاری در فرآیند حمل ظروف در سراسر کانال توزیع خدمت می کنند. عناصر این فن آوری های اصلی شامل کدهای شناسایی آیتم های UPC و EAN ، SCC-14 (کد کانتینر حمل و نقل UPC) ، SSCC-18 (کدهای کانتینر حمل و نقل سریال) ، 2-از -5 بین Interleaved و UCC / EAN-128 (تازه تعیین شده GS1-128) نمادهای بارکد ، و استانداردهای ANSI ASC X12 و UN / EDIFACT EDI. هنگامی که سیستم توزیع شامل حمل و نقل فردی توسط یک حامل بسته کوچک باشد ، مرتب سازی ، رسیدگی و انباشت مخلوط ، تقاضای شدیدی را در مورد قدرت و توانایی محافظ بسته حمل و نقل ایجاد می کند. به حداقل رساندن (همچنین “کاهش منبع”) – می توان حجم و حجم بسته بندی (به ازای هر واحد محتوا) را به عنوان معیار برای به حداقل رساندن بسته در فرآیند طراحی اندازه گیری و مورد استفاده قرار داد. اگرچه اتوماسیون پتانسیل افزایش توان خط بسته بندی مواد غذایی را دارد، اما همیشه به بسیاری از خطوط به طور مداوم از یک محصول به محصول دیگر تغییر می کند.

اکثر آنها پیش بینی می کنند که این تعداد همچنان افزایش یابد، بنابراین خطوط باید بیشتر تغییر کنند وکارخانه ها شلوغ تر می شوند. ۲- دیدی که بیشتر جنبه فرهنگی دارد و به نحوی با روحیه، خصلتها، آداب و رسوم، موقعیت اقلیمی و منطقهای کالا و به طور کلی فرهنگ سازنده و کشور تولید کننده آن مربوط میشود. اطلاع رسانی: معمولا روی بسته بندی محصولات برچسب ها یا نمادهایی چسبانده یا چاپ میشود که به مشتریان اطلاعات مهم و مورد نیاز آنها را درباره طریقه جابهجایی بسته، دما و شرایط نگهداری آن یا حتی شیوه نابودسازی بسته و کالا را ارائه میدهد. بسته بندی مناسب همچنین می تواند به جلوگیری از هدر رفتن کمک کند. فرآیندهای طراحی بسته بندی معمولاً از نمونه سازی سریع ، طراحی به کمک رایانه ، ساخت به کمک رایانه و اتوماسیون اسناد استفاده می کنند. باید هم همینطور باشد چون بسته بندی مقوایی در مقابل سایر روشهای جایگزین بستهبندی، مثل پلاستیک، ارزان و اقتصادی است. متداول ترین شکل بار واحد پالت دار است که محکم در ظروف بسته می شود.

دیدگاهتان را بنویسید