معرفی صنایع بسته بندی

اینجانب اصغر سبزی تحصیل کرده رشته مکانیک علاقه مند به طراحی صنعتی علی الخصوص تحقیق و توسعه در مورد سیستم های نوین صنعت بسته بندی در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی ، دارویی و شیمیایی می باشم. هنگام مدیریت انبار ، همین دلایل برای مرتب سازی هنگام طراحی سیستم نقاله یا نصب دستگاههای توزیع خودکار. به طور سنتی سه موقعیت اساسی در نظر گرفته شده است: ذخیره سازی مشترک ، ذخیره سازی اختصاصی (فضای قفسه ای مخصوص کالاهای خاص) و ذخیره سازی مبتنی بر کلاس (کلاس به معنی کالاهایی که در مناطق مختلف با توجه به شاخص دسترسی آنها سازماندهی می شود). 2- Biorient P.P خطی شده این ماده در حین فرایند تولید تحت نیروی کششی در دو جهت عمود بر هم قرار داده می شود و در نتیجه فیلم نازک شفاف و با ویژگی ممانعت کنندگی مناسب تر تولید می گردد که برای بسته بندی انواع چیپس، پفک، ماکارونی، بادام زمینی و مجموعا Snack Foods مناسب می باشد.

این ماده بسته بندی به صورت فیلم سخت تهیه میگردد. بنابراین فیلم آن انعطاف لازم را ندارد و در مواردی که انعطاف فیلم مدنظر باشد از این ترکیب افزودنی، استفاده میشود. لایه داخلی پلی اتیلنی اولا به عنوان فیلم خنثی و با محصول واکنش نداده و ثانیا قابلیت دوخت حرارتی P را فراهم میکند. در دسامبر 1935 شیمیدان های انگلستان طی واکنشی، تحت فشار زیاد و با تغییر دادن میزان به ماده جدیدی به نام اتیلن دست یافتند که خواص عایق حرارتی خوبی داشت. بنابراین مقاومت حرارتی ماده بسته بندی حایز اهمیت است. منظور مقاومت آن در برابر برخورد ضربه و سوراخشدگی است. موادی که جهت کنترل قدرت جذب رطوبت کاغذ به آن افزوده میشوند کمتر دیده شده که سبب بروز مشکلات شوند. ترکیبات اسیدی نفوذ کننده دو نوع اسید، یعنی اسید استیک و اسید پروپیونیک قادرند، از لایه پلی اتیلنی عبور کرده و با لایه آلومینیوم فویل واکنش دهند که در این صورت، اولا باعث خوردگی این لایهها شده، ثانیا این لایهها از هم جدا شده و در برخی موارد دیده شده که نمک آلومینیومی اسید نفوذ کرده، قادر است به طور مجازی باعث چسبیدن دو لایه پلی اتیلنی گردد.

به همین دلیل این مشکل در رابطه با آن میوهجات کمتر دیده شدهاند. به جرات می توانیم بگوئیم در خط مشی شرکت ما “مشتری مداری” جایگاه ویژه ای را دارد و ما به واقع به شعار” همیشه حق با مشتری” است جامه عمل پوشانده ایم و همین امر باعث رضایتمندی مشتریان ما گردیده است . نه تنها باید در بسته بندی خود خلاقیت داشته باشید بلکه باید مشتریان خود را نیز جذب کنید و آنها را برای خرید هیجان زده کنید. در چنین مواردی ماده بسته بندی باید نسبت به ترکیبات واکنشدهنده از محصول مورد نظر، مقاوم باشد. HDPE: این ماده پلیمری سختی است که از استحکام آن و ویژگی ممانعت کنندگی بهتر آن و عدم شفافیت آن استفاده می شود. در این مورد میتوان به استفاده از ترکیبات نرم کننده یا Plasticizer اشاره کرد که به خصوص در مورد ماده پلیمری Vingl chlorile یا P.V.C مورد استفاده قرار میگیرد. این مساله به طور مشخص از نظر حمل و نقل اهمیت دارد و ویژگی اصلی مواد پلیمری و برتری آن بر فلزات و شیشه از این نقطه نظر میباشد. از سوی دیگر مونومر سازنده PVC یعنی وینیل کلراید یا VC در محصول منتقل میگردد و این عامل نیز سرطان زا میباشد.

لایه پلی اتیلنی میانی اولا نقش ممانعتکنندگی دارد و ثانیا عامل چسباننده مقوا و آلومینیوم فویل میباشد. یکی از موضوعات تحقیقی که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته مربوط به اثراتی است که از سوی محصولات بسته بندی شده در قوطیهای ۴ گوش چند لایه به نام Tetra brik یا تتراپک ( Terta Pack ) روی میدهد. تحقیقات انجام شده نشان میدهد ترکیبات اسیدی محصول میتواند بر روی این نوع بسته بندی اثر گذارد. این نوع بسته بندی از ۵ لایه تشکیل یافته است. به واسطهی وجود برخی از ترکیبات شیمیایی در شیشه، آلودگی و تغییر طعم مواد غذایی بسته بندی ظروف شیشهای از نوع دسته سوم خواهد بود. میزان ورود ترکیبات شیمیایی از پوششهای کاغذی به داخل مادهی غذایی نسبت به سایر پوششها کمتر است. از پلیمرهای مهم پلی اتیلنی که دراین بخش مورد مصرف قرار میگیرند، میتوان به پلیمر خطی دانسیته کم پلی اتیلنی، پلیمر دانسیته کم پلی اتیلنی، پلیمر دانسیته بالا پلی اتیلنی، پروپلین، پلی استیرن، پلی وینیل کلراید و پلی اتیلن تری فتالات اشاره کرد. شیشهها معمولا توسط پوششهای پلی اتیلن یا استرهای آلیفاتیک پوشیده میشوند. به طور معمول پوششهای کاغذی بعنوان پوششهای ثانوی مورد استفاده قرار میگیرند. به خصوص در جاهایی که این دسته از محصولات باید در معرض دید خریدار قرار داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید